Over Talalay Latex

The Original Talalay Latex

Het is tijd voor nieuwe waarde, puur en authentieke producten van The Original Talalay Latex. Producten waarvan we het comfort zelf kunnen ervaren en de herkomst kunnen traceren. Talalay Latex is een superieure latex die duurzaamheid en hoog comfort biedt voor uw matras. Talalay verslaat alle andere matraskernen in veerkracht, duurzaamheid, ventilatie en flexibiliteit.

Door de open celstructuur van Talalay Latex is optimale ventilatie en vochtregulatie een feit.  Talalay Latex beheert uw lichaamswarmte terwijl u slaapt. De uitstekende ventilatie van Talalay helpt uw lichaamswarmte makkelijker te verdampen.

Het houdt u warm in de winter en koel in de zomer. The Original Talalay Latex matrassen hebben het vermogen zich aan te passen aan de contouren van het lichaam, welke door de homogene celstructuur ongeëvenaard is. De matrassen hebben bovendien een lineair toenemend draagvermogen, waardoor een minimale druk op huid, spieren en botten gegeven wordt.

Overtuig u zelf : neem een stuk van de The Original Talalay Latex kern. Blaas er lucht door en u voelt het er aan de andere kant weer uitkomen. Dit is een optimale luchtcirculatie voor uw matraskern.