Proefslapen en 10 jaar Garantie

Matrassen van topkwaliteit

Als u kiest voor The Original Talalay Latex, dan kiest u voor topkwaliteit, duurzaamheid en comfort. U zult jarenlang plezier hebben van dit product.

U kiest voor een in Nederland vervaardigd matras. Alle The Original Talalay Latex matrassen zijn zorgvuldig samengesteld en uitsluitend verwerkt met de beste West-Europees gecertificeerde grondstoffen. De matraskern wordt omhuld door een prachtige tijk, die uitblinkt in luxe en zachtheid.

Proefslapen

U bent gewend aan uw huidige matras, waarbinnen de contouren van uw lichaam zich waarschijnlijk te diep hebben ingegraven en waardoor u uiteindelijk vermoeid en met klachten aan de dag bent begonnen. Uw lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan uw nieuwe matras, wellicht ook in combinatie met een nieuwe bed bodem, echter het nieuwe comfort went sneller dan u denkt. Wij noemen dit een ‘inlig-periode’. Een periode van circa vier weken is heel normaal.

Om u te overtuigen van The Original Talalay kunt u 30 dagen lang proefslapen op The Original Talalay Latex matrassen. Daarna kunt u meer dan tien jaar van uw nieuwe matras genieten: dat zijn minimaal 3650 nachten!

Garantie

Op alle The Original Talalay Latex matrassen en matrastoppers krijgt u maar liefst tien jaar garantie. Op de hoofdkussens krijgt u 3 jaar garantie. De garantie heeft betrekking op alle fabricagefouten en defecte materialen. Zie verder ook onze algemene voorwaarden.

Retourneren van hoofdkussens

Het The Original Talalay hoofkussen wordt geseald verpakt verzonden. U kunt hoofdkussens alleen retour sturen als deze nog in de ongeopende verpakking zitten. Op het moment dat de verpakking open is geweest kunnen hoofdkussens niet retour gestuurd worden.