Proefslapen en 10 jaar Garantie

Matrassen van topkwaliteit

Als u kiest voor The Original Talalay Latex, dan kiest u voor topkwaliteit, duurzaamheid en comfort. U zult jarenlang plezier hebben van dit product.

U kiest voor een in Nederland vervaardigd matras. Alle The Original Talalay Latex matrassen zijn zorgvuldig samengesteld en uitsluitend verwerkt met de beste West-Europees gecertificeerde grondstoffen. De matraskern wordt omhuld door een prachtige tijk, die uitblinkt in luxe en zachtheid.

Proefslapen

U bent gewend aan uw huidige matras, waarbinnen de contouren van uw lichaam zich waarschijnlijk te diep hebben ingegraven en waardoor u uiteindelijk vermoeid en met klachten aan de dag bent begonnen. Uw lichaam heeft tijd nodig om te wennen aan uw nieuwe matras, wellicht ook in combinatie met een nieuwe bed bodem, echter het nieuwe comfort went sneller dan u denkt. Wij noemen dit een ‘inlig-periode’. Een periode van circa vier weken is heel normaal voor het lichaam om te wennen aan een nieuw matras/bed.

Om u te overtuigen van The Original Talalay kunt u 100 dagen lang proefslapen op The Original Talalay Latex matrassen. Daarna kunt u meer dan tien jaar van uw nieuwe matras genieten: dat zijn minimaal 3650 nachten!

Wees verstandig: maak de juiste keuze!

Wij hebben slaapcomfort hoog in het vaandel staan. We doen er alles aan om u zorgvuldig en deskundig te begeleiden in uw aankoop. Uiteraard kan het voorkomen dat u ondanks onze hulp niet tevreden bent, of maar niet kan wennen aan uw nieuwe slaapsysteem. Hier hebben we rekening mee gehouden.

Heeft u onlangs een aankoop gedaan, of zit u te twijfelen? In dit geval kunt u eens kijken naar onze genereuze omruilgarantie. Deze garantie houdt in dat u tot 100 dagen na levering het ligcomfort van uw 1-persoonsmatras op onze fabriek kunt laten vervangen. Dus van een medium ligcomfort naar een soft ligcomfort en vice versa, mits van dezelfde maat.

Heeft u behoefte aan de omruilgarantie, of wilt u hier meer over weten? Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze slaapexperts helpen u graag in uw keuze voor comfort en maken gezamenlijk met u een afspraak hier over. Let op: als het omruilen van het matras bij u thuis plaatsvindt, (in plaats van in de fabriek), brengen wij €60,00 in rekening om de transportkosten te dekken. Voorwaarde: het te retourneren matras dient vrij te zijn van beschadiging en vuilheid.

Vanuit hygiënische gronden wordt een beslapen matrashoes niet geaccepteerd voor retour. Wel zijn wij bereid om de beslapen hoes om de nieuwe matraskern aan te brengen. Dit doen wij kosteloos en in eigen fabriek.

Proefslapen niet hetzelfde als de bedenktijd

Let op: Deze genereuze omruilgarantie die wij bieden, is wat anders dan de “Wet koop op afstand”. Wij zijn lid van Stichting Webshop Keurmerk, wat onder andere inhoudt dat u op de aankoop van uw matras via internet altijd een bedenktijd heeft van 14 dagen. Dus wanneer u zich bedenkt, kunt u uw matras altijd binnen die veertien dagen na ontvangst nog terug sturen, mits u deze niet beslapen is en in oorspronkelijke en onbeschadigde staat verkeert.

Dus zodra u gaat proefslapen, gaat de omruilgarantie in en wanneer u het matras nog niet heeft gebruikt geldt de bedenktijd van 14 dagen zoals die beschreven staat in de algemene voorwaarden en de Stichting Webshop Keurmerk.

Garantie

Op alle The Original Talalay Latex matrassen en matrastoppers krijgt u maar liefst tien jaar garantie. Op de hoofdkussens krijgt u 3 jaar garantie. De garantie heeft betrekking op alle fabricagefouten en defecte materialen. Zie verder ook onze algemene voorwaarden.