Swiss Inside

The Original Talalay Latex matrassen, topdekmatrassen en hoofdkussens zijn allemaal voorzien van zeer luxe en comfortabele beschermhoezen. Deze beschermhoezen vinden hun oorsprong en ontwikkeling bij HeiQ, het Zwitserse Federale Instituut van techniek op het gebied van textiel met hoogwaardige technische eigenschappen zoals HeiQ Adaptive en HeiQ Pure.

Deze technische eigenschappen vindt u terug in de beschermhoezen van The Original Talalay Latex producten. HeiQ Adaptive is een unieke afwerking van textiel die stoffen in staat stelt zich dynamisch aan de passen aan omgevingsfactoren. HeiQ Adaptive zorgt dat stoffen die hiermee zijn behandeld zich dynamisch opstellen. Het textiel past zich aan de continu veranderende omgeving aan. Het houdt u warm wanneer het koud is en bevordert verkoeling wanneer het warm is. De dynamische eigenschap van de behandeling betekent, hoe meer warmte, hoe meer verkoeling. Het zorgt ervoor dat u comfortabel fris en koel blijft.

Met behandeling van HeiQ Adaptive worden textielsoorten comfortabeler, droger, koeler, warmer, afhankelijk van de omstandigheden en behoeften.

Eigenschappen van Adaptive HeiQ

Temperatuur regulerend

Antimicrobieel: gaat groei van micro-organismen tegen

Antiviraal: gaat virus-bacteriën tegen

Gaat onaangename geuren tegen/geur stabiliserend

Antistatisch

Water- en olie-afstotend

Antibacterieel

De toepassing van HeiQ Adaptive op onze beschermhoezen zorgt ervoor dat u een comfortabel koel en droog gevoel gedurende de nacht heeft en verbetert daarmee de kwaliteit van uw slaap. En zoals we niet vaak genoeg kunnen benadrukken, is een goede nachtrust essentieel voor lichamelijke en geestelijke gesteldheid. Daarnaast is een koel en droog microklimaat onmisbaar voor het herstellend vermogen van het lichaam tijdens de slaap. HeiQ Adaptive zorgt niet alleen voor fijne koele nachten, het efficiënte en dynamische vochttransport verhoogt ook de hygiëne en de levensduur van uw matrassen en kussens.