Welk Comfort kies ik

De keuze voor het comfort van het matras is een persoonlijke keuze, echter er is altijd een relatie tussen lichaamslengte, uw gewicht en uw persoonlijke voorkeur.

Naarmate het lichaamsgewicht stijgt, zal ook het belang van de kwaliteit en de hardheid van de bedbodem meewegen. The Original Talalay Latex matras heeft een meer dan volwaardige kerndikte. Deze kerndikte en het herstelvermogen van het matras zal met een gemiddeld lichaamsgewicht weinig invloed uitoefenen op uw bedbodem. U ervaart dus het superieure comfort van dit matras, of dit nu de SOFT uitvoering is of de MEDIUM uitvoering.

Keuze uit een Soft en Medium uitvoering

Het comfort wat het meest gekozen wordt is de MEDIUM uitvoering van dit matras, zeker door mannen. Vrouwen prefereren vaker een zachter matras. Maar vooralsnog gaat de keuze voor 75% naar een MEDIUM comfort . Er is een hulpmiddel door ons ontwikkeld, die u misschien kan helpen in uw beslissing te kiezen voor een Medium of Soft ligcomfort.

Deze tabel geeft een wetenschappelijke onderbouwing weer, van de relatie tussen gewicht/lichaamslengte en daar uit komt het BMI (Body-Massa-Index cijfer), welke gekoppeld is aan een kleur, die u een advies geeft omtrent uw comfort keuze.

Wanneer deze tabel aan zou geven (bijvoorbeeld) Soft of Medium, bekijk waar u zich bevindt binnen de tabel, en bedenk dat u een keuze maakt voor de komende 10-15 jaar, waarin uw gewicht misschien nog iets zou kunnen toenemen.

Comfortbeleving is persoonlijk

Comfortbeleving is erg individueel, een gezond matras, is een matras die voldoende ondersteuning biedt, deze ondersteuning is bij The Original Talalay Latex matras altijd aanwezig, omdat deze ook is voorzien van 5 zones, waarbinnen de schouder- en heuppartij dieper wegzakken in het matras en uw rug optimaal wordt ondersteund.

De SOFT uitvoering wordt als een weldadig zacht matras ervaren, maar is geschikt tot ca: 75 KG lichaamsgewicht, echter een persoon met een lichaamslengte van 190 cm met een gewicht van 80 KG met een duidelijke voorkeur voor SOFT/zacht slapen kan nog steeds voor deze uitvoering kiezen.

Wij hopen u hiermee van dienst te zijn geweest, en wat uw keuze ook zal zijn, wij ondersteunen met onze omruilgarantie altijd uw comfort keuze.

Klik op de afbeelding voor een grotere versie